Stauning Lufthavn står til ekstraordinær anlægsbevilling

De seneste år har det i økonomisk forstand set noget svært ud for de lokale lufthavne, som alle har haft behov for ekstraordinære tilskud. Ikke kun i forhold til Midtjyllands Lufthavn som Ringkøbing-Skjern har en andel i, men også Stauning Lufthavn.

Når byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune mødes på mandag, sker det blandt andet for at beslutte, om der skal ske tildeling af en ekstraordinær bevilling til Stauning Lufthavn. Den har anmodet om 2.5 millioner kroner, som kommer oven i de 1.9 millioner kroner, Ringkøbing-Skjern Kommune i forvejen betaler til dens drift.

Det ekstraordinære tilskud kommer i forlængelse af, at der i foråret blev gennemført en revisionsundersøgelse der skulle vise, om Stauning Lufthavn kunne klare sig uden ekstra kommunale økonomiske tilskud.