Lotto-millionær efterlyses i Skjern

Hvis du indenfor den seneste tid har spillet Lotto og ikke lige fået tjekket dine kuponer, så var det måske en god idé. For flere steder her i det vestjyske går der nemlig millionærer rundt, uden at de er klar over det.

Således lyder meldingen fra Danske Spil, at man blandt andet mangler at finde frem til indehavere af vinderkuponer, der stammer fra Holstebro og Skjern-området. Ifølge TV Midtvest drejer det sig om Struervejs Nærkøb i Holstebro, hvorfra en vinder endnu ikke har meldt sig. På samme måde som der også ligger nogle millioner kroner og venter til en heldig spiller, som har købt sin kupon hos SuperBrugsen i Skjern.

For vinderne i Holstebro og Skjern gælder, at de har købt deres kuponer fysisk i butikkerne. Det gør, at de selv skal henvende sig til Danske Spil, for at hente præmierne.