Borgermøde i dag i Skjern om byudvikling

Skal der bygges et Innovevest 2 og hvad skal der i givet fald ske med det gamle rådhus i Skjern, som i dag bruges til den kommunale administration? Det er nogle af de spørgsmål, som kommer op at vende i dag, når der bydes indenfor til borgermøde i Skjern.

Det sker i tidsrummet mellem 19 og 21.30 på Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, hvor Ringkøbing-Skjern Kommune byder indenfor i samarbejde med Skjern Udviklingsforum og Skjern Handelsforening. Blandt deltagerne på dagens borgermøde vil blandt andet være borgmester Hans Østergaard og kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen. På samme måde som også arkitekten Bo Christensen lægger vejen forbi, for at holde foredraget ”Hvordan kan Skjern midtby komme til at se ud i fremtiden”.

Formålet er samtidig, at dagens debatmøde skal udvikle sig til et cafémøde, hvor Skjerns udvikling diskuteres under mere uformelle former.