Stauning Lufthavn får ny økonomisk luft

Økonomien i de lokale lufthavne har de seneste år været presset, hvilket også vil sige hos Stauning Lufthavn. Det har gjort at man fra lufthavnens side i forbindelse med denne uges byrådsmøde, havde indsendt en ansøgning om få et yderligere økonomisk tilskud på 2.5 millioner kroner.

Et tilskud som der langt fra var enighed om blandt byrådsmedlemmerne, hvor man specielt fra socialdemokraternes side var kritiske. Det på trods af at deres partifælle, John G. Christensen ellers er bestyrelsesformand for Stauning Lufthavn.

Tilskuddet på de ekstra 2.5 millioner kroner blev i stedet stemt hjem med hjælp fra SFs byrådsmedlem Niels Rasmussen, som mente at bevillingen er sidste skud i bøssen for lufthavnen. Det kommer således oven i det tilskud, Ringkøbing-Skjern Kommune i forvejen betaler til Stauning Lufthavn.