Nyt lokalt Folkemøde på vej

Rundt om i Danmark er der de seneste år sket oprettelse af en række mini-Folkemøder, som eksempelvis Naturmødet i Hirtshals, Skivemødet og Dannelseskonferencen på Lolland-Falster. Nu er så et nyt på vej her i det vestjyske, som bliver et samarbejde mellem flere kommuner.

Det sker i form af det såkaldte Madmøde 2020, som bliver afholdt af Holstebro Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune og Skive Kommune. Men tilsyneladende er det ikke et møde, som den traditionelle del af forvaltningen er i stand til at organisere selv. Det kan ses ud af dagsordenen for et møde, der bliver holdt i dag i Ringkøbing-Skjern Kommunes Erhvervs- og vækstudvalg.
Her af fremgår det nemlig, at der er ansøgt om 285.000 kroner. Det i forbindelse med, at der skal ske ansættelse af en medarbejder, hvis opgave bliver at forberede og gennemføre Madmødet.