Store prisforskelle på byggegrunde

De seneste år er der blevet solgt langt flere byggegrunde end tidligere, hvilket omvendt har været med til at gøre, at prisudviklingen har været meget forskellig. Det kendes også her fra det vestjyske, hvor kommunegrænserne kan være med til at gøre, hvad der bedst kan betale sig at investere i.

Det er i hvert fald konklusionen på den undersøgelse, som Lånio.dk har gennemført i forhold til hvor i landet, at det vil være bedst og dårligst at købe en byggegrund, hvis man også efterfølgende skal ud og låne til at opføre et typisk parcelhus. Ifølge Lånio.dk er Ringkøbing-Skjern Kommune det sted i det vestjyske, hvor det er klart bedst at investere i en byggegrund.

Skarpt forfulgt af Holstebro Kommune, hvor man også har været gode til at holde priserne på byggegrunde nede – hvilket giver gode muligheder for også at få en fornuftig låneaftale i stand til opførelsen af selve huset.