Frit valg på alle bolighylder i Vestjylland

Et af de klassiske ejendomsmæglerudtryk er beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, fordi netop et hus eller en lejligheds geografiske placering, har en stor betydning for hvor dyrt det er. Det gør måske meget logisk at huse og lejligheder må formodes at være langt dyrere i storbyerne, end hvad tilfældet er i områder som Vestjylland.

Det er der kommet syn for sagen på i forhold til, hvor mange danske familier, der har råd til at købe fast ejendom forskellige steder i landet. Undersøgelsen er udarbejdet af Boligsiden.dk, der er ejet af en række banker og pengeinstitutter. Konklusionen er at en typisk dansk familie har råd til at købe fast ejendom i alle dele af Vestjylland, hvor kommuner som Ringkøbing-Skjern og Holstebro har langt billigere boliger end hvad tilfældet er i byer som København og Aarhus.

Her er det kun omkring 75 procent af typiske danske familier, som har råd til at købe fast ejendom. Hvilket ifølge Boligsiden.dk gør, at mange i praksis er nødt til at flytte væk fra selve storbyerne og ud i en af forstæderne.