Ringkøbing-Skjern Kommune aflægger lodsejere et besøg

Hvis du bor i eller omkring den kommende National Park Skjern Å, så kan du godt regne med, at du her i løbet af efteråret får besøg af Ringkøbing-Skjern Kommune. Det skyldes at man fra kommunens side aflægger besøg hos de lodsejere, som kan forventes at blive berørt af planerne om oprettelsen af naturparken.

I den forbindelse har man fra kommunens side indgået aftaler med private konsulentfirmaer, der i alt forventes at nå ud til omkring 200 lodsejere. Det blandt andet ved at informere dem om de fordele, som man fra kommunens side mener, at der er ved at omdanne området til en nationalpark.

I alt forventes det, at omkring 1.800 lodsejere bliver direkte eller indirekte påvirket, hvis der sker oprettelse af en nationalpark ved Skjern Å.