Endeligt bekræftet: Ulv bag drab af 48 får i september

Et af de store diskussionsspørgsmål omkring ulvens tilbagevenden har været, hvor mange der faktisk er tilbage her i det vestjyske. Ligesom det også er blevet diskuteret, hvor mange af ulvene, som er forsvundet på naturlig vis.

Men der er dog ikke længere nogen tvivl om, at ulven stadig i dén grad er til stede. Det viser DNA-prøver som netop er kommet retur i forhold til, hvad det var for nogle dyr der angreb og dræbte en stor gruppe af får i september i Vemb. Således oplyser den ramte fåreavler, Morten Thøgersen, til TV Midtvest, at de i alt 4 angreb der blev udført i løbet af september, alle skyldtes ulve.

Morten Thøgersen har været særdeles hårdt ramt af angrebene, efter af 48 af hans i alt omkring 750 får blev dræbt af ulve i september.