Fornuftig sportsweekend for de lokale hold

Der var gang i de lokale tophold indenfor sportens verden i den forgangne weekend, hvor der var point på kontoen til dem alle. Først og fremmest indenfor håndboldens verden, hvor både Skjern Håndbold og Ringkøbing Håndbold kunne trække sig tilbage med sejre.

For damerne fra Ringkøbing Håndbolds vedkommende kom sejren i hus på udebane over Roskilde, som blev besejret med cifrene 25-20. Et resultat der gør, at Ringkøbing efter fire kampe har maksimum 8 point i 1. division. I herrernes EHF Cup tog Skjern Håndbold et stort skridt på vejen mod videre avancement, da man ude hentede en 26-25-sejr over østrigske Apla FC Hard.

Point på kontoen var der også til Ringkøbing IF, der lørdag spillede uafgjort 1-1 på udebane mod Middelfart. Et resultat der dog ikke ændre på, at 2. divisionsholdet i fodbold, stadig ligger sidst i sin pulje.