Lokal 18 årig mand fanget i spirituskontrol

Hvis man absolut har besluttet sig for at køre spirituskørsel, så er det en dum idé, hvis man ikke har et kørekort.

Det må en lokal 18 årig mand fra Lønborg sande, efter at natten til lørdag blev standset af ordensmagten. Her kunne man fra politiets side konstatere at manden ikke havde noget kørekort, selv om det var ham, der sad bag rettet. Ligesom han også kan forvente et efterspil i forlængelse af, at han tilsyneladende havde drukket for meget alkohol, inden at han satte sig bag rettet – hvilket en blodprøve endeligt skal afgøre.

Weekendens problemer for den unge mand kommer i forlængelse af, at Ringkøbing Politi tidligere på året meldte om, at man har flere problemer med påvirkede bilister end tidligere. Dengang lød det fra Ringkøbing Politi, at man i højere grad end tidligere oplever lokale og turister, som tager chancen, selv om at de har kigget for dybt i flasken.