Positive nyheder fra Skjern Bank

Det går ganske fornuftigt i øjeblikket for de lokale banker, hvilket også er tilfældet for Skjern Bank. Det kan ses ved, at banken har meddelt fondsbørsen, at man forventer et bedre resultat for 3. kvartal end først antaget.

Således er forventningerne at Skjern Bank i årets 3. kvartal, kommer ud med et overskud på mellem 150 millioner kroner og 160 millioner kroner. Rent faktisk er det anden gang, at Skjern Bank opjusterer for årets næstsidste kvartal, da man tilbage i juni forventede, at komme ud med et overskud på mellem 135 millioner kroner og 150 millioner kroner. Ifølge fondsbørsmeddelelsen skyldes de stigende forventninger i høj grad, at man har fået en større tilgang af kunder end først forventet.

Kvartalsregnskabet for 3. kvartal i Skjern Bank offentliggøres, når vi når hen til den 31. oktober.