Test fremtidens internet i Ringkøbing

Hos RAH på Ndr. Ringvej i Ringkøbing kan du både prøve fremtidens internet og se og prøve WAOO’s TV-bokse.

Hos RAH på Ndr. Ringvej kommer der i fremtiden flere kunder på besøg. Og fra tidligere at spørge om pris pr. kWh, så spørger de nye kunder om megabytes pr. sekund. Her kan de samtidig i det nye showroom prøve fremtidens internet: En fiberforbindelse på 1000 Mbps samtidig down- og upload.

– Den dag YouSee fortalte om bruddet med Discovery fik vi mange nye kunder, fortæller konsulent Birthe Ladekjær Madsen fra RAH Fiberbredbånd. Hun fortæller samtidig, at alle Discoverys kanaler er hos WAOO i 2020. Det kan dog ikke undgås, at TV-pakkerne stiger en smule i pris.

RAH Fiberbredbånds showroom har åbent på Ndr. Ringvej i RAH’s åbningstid. I eftermiddag d. 11. oktober er der åbent helt til kl. 17 med konkurrencer og kage.